• Över 10.000 nöjda kunder!

Vad är facelift?

|21/09, 2020

Vad är facelift?

Har du hört termen facelift, men kanske inte riktigt förstått vad det innebär? Här reder vi ut vad facelift är för något!

Ansiktslyft blir allt vanligare och är ett kosmetiskt ingrepp där konturerna i ansiktet så som käklinjer kommer fram. Med åldern förlorar huden både elasticitet och spänst vilket gör att rynkor, påsar och linjer uppstår och man kan få ett hängigt utseende med framhävda rynkor. Därför har vi tagit fram Lizette Intense som ger samma resultat som ett face lift fast Intense stramar åt huden med hjälp av EMS vibrationer. Lizette Intense skapar en naturlig möjlighet mot åldrande så att du slipper utsätta dig för ett riskfyllt kosmetiskt ingrepp.

Vad är elektrisk muskelstimulering (EMS)?

EMS är en populär skönhetsmetod som stimulerar muskler i ansikte och hals genom små elektriska impulser. Resultatet man vill uppnå är minskade tecken på åldrande och detta går att uppfylla genom att musklerna drar ihop sig. EMS bidrar även till cellförnyelse och en ökad blodcirkulation i ansikte och hals. Genom att utsätta huden för EMS så motverkar man att huden mister elasticitet och att den blir slappare. 

Lizette Intense 

Intense har en funktion som hjälper till att strama åt och lyfta huden så att den ser friskare och yngre ut. Kind- och käkben kommer naturligt fram med hjälp av EMS. Det blåa LED-ljuset som finns i funktionen "Firming and Lifting" (Uppvärmning och lyft) kommer i kombination med EMS att bilda elastin vilket ser till att huden lyfts och går tillbaka till hur den brukade se ut under yngre perioder i livet. Elastin är ett naturligt protein i bindväven som ser till att huden förblir elastisk. 

Använd gärna "Firming and Lifting" tillsammans med en sheet mask, ansiktsserum eller ansiktskräm för att tillföra fukt samtidigt som du gör din behandling. 

Klicka här för att komma till produkten!