• Över 10.000 nöjda kunder!

Bästa ansiktsrengöringen - produkterna som rengör på djupet!

|20/09, 2020

Bästa ansiktsrengöringen - produkterna som rengör på djupet!

Är du på jakt efter den bästa ansiktsrengöringen? Här har hudvårdsexperter listat produkterna som rengör på djupet!

För att din hy ska må så bra som möjligt är det viktigt att du anpassar din ansiktsrengöring till din hudtyp. Har du torr och känslig hy? Eller kanske fet och blandad hud? Oavsett hudtyp så finns det en ansiktsrengöring som passar just dig!

Torr och känslig hy

När huden upplevs vara torr och känslig kan en skonsam och fuktgivande rengöring vara ett bra alternativ. En rengöring för torr hud kommer att hålla sveda från torrhet borta vilket är väldigt skönt ifall man lider av så pass torr hud att den ofta spricker. Att välja en ansiktsrengöring i form av olja, balm eller mjölk kommer att tillföra extra mycket fukt samtidigt som den rengör. Konsistensen på oljebaserade ansiktsrengöringar är lite fetare än vanligt vilket gör att rengöringen kommer att lämna huden återfuktad och len på ett annat sätt jämfört med ansiktsrengöring som är till för att motverka oljig hy.

Mogen hud

En hy som börjat visa ålderstecken kan behöva en hudvårdsrutin där anti age-produkter behövs redan i rengöringssteget. Anti age-produkter tillför extra fukt till huden och fokuserar på aktiva ingredienser som jobbar på djupet. Ofta kan man uppleva att huden får mindre glow och nästan tappar fuktbalansen ju äldre man blir. Satsa därför på att tillföra fukt! Både i anti age-form men även genom vanliga fuktgivande produkter. Ett hett tips är också att se till att man använder sig av barriärstärkande produkter så att fukten som du tillför huden tränger in ordentligt.

Manlig hud

All hudvård kan användas av både män och kvinnor men det finns anpassade hudvårdsprodukter som är till för just män eftersom att de ofta har skäggväxt. Skäggväxten gör rengöringen av den manliga huden extra viktig eftersom att det samlas mycket smuts och döda hudceller där. Det man kan tänka på när man väljer rengöring som man är att välja en gel-baserad ansiktsrengöring eftersom att den inte lämnar rester i skägg eller stubb.

Fet och blandad hy

När man har en fet eller blandad hy kan det bara så att man ofta får känslan av att huden är smutsig eller glansig. Det är då extra viktigt att man väljer en rengöring som gör att man känner att huden är riktigt ren och fräsch. Att rekommendera till en blandad eller fet hy är en djuprengörande ansiktsrengöring. Välj gärna en rengöring i mousse eller gel form. Vanligtvis när man har blandad hudtyp så finns det vissa områden i ansiktet som är fetare än andra, vanligtvis T-zonen. Du med blandad hy kan vara mer noggrann med att rengöra huden vid de fetare partierna medan du kan fokusera på att återfukta de mer torra partierna.

Lizette Intense- rengöring på djupet!

Med Lizette Intense kommer din hud att rengöras ordentligt direkt från djupet av porerna. Maskinen avger en mild värme som hjälper till att öppna upp porer så att rengöring sker på djupet. Ett tips är att först rengöra med din ansiktsrengöring och sen använda Lizette Intenses rengöringsprogram vilket kommer att ta bort alla restprodukter som satt sig djupare i huden och som många missar att ta bort. Det enda du behöver göra när du använder Intense är att applicera sminkborttagning eller toner på en bomullspad som du sen sätter fast med plastringen du får med i förpackningen. Klicka här för att komma till produkten!