Vanliga frågor | Lizette Skincare

Kan jag använda flera program under samma session?

Det går bra att använda fler funktioner under samma session. Se bara till att du håller dig inom tidsramen 2-3 minuter som den totala tiden maskinen får användas.

Jag har botox/fillers i ansiktet, kan jag använda Intense då?

Ja, det går bra.

Jag har metallimplantat i ansiktet, kan jag använda Intense då?

Vi rekommenderar att man inte använder Intense över områden där det finns metallimplantat.

Jag har tandimplantat i metall, kan jag använda Intense då?

Vi rekommenderar att man inte använder Intense över områden där det finns metallimplantat.

Kan man använda Intense på halsen?

 Intense går bra att använda i ansiktet och på halsen men vi rekommenderar att man inte använder den på övriga kroppsdelar.

Hur rengör jag Intense?

Vid rengöring av maskinhuvudet rekommenderar vi att man använder en ytterst fuktig trasa till att torka av maskinen med.

Hur används rengöringsprogrammet?

Rengöringsprogrammet ”Clean Detoxification” öppnar upp dina porer och rengör ditt ansikte på djupet.

Använd funktionen tillsammans med en rengöringsservett eller en tunnare bomullsrondell. Sätt fast servetten på maskinhuvudet med plastringen som medföljer. Tillsätt därefter toner, sminkborttagning eller rengöringsvätska på servetten. Tryck nu på startknappen i ca 3 sekunder och välj ”Clean Detoxification”. Håll fingrarna i kontakt med sensorerna på sidan av maskinen och låt maskinen gå över ansiktet med små cirkulära rörelser.

Min maskin vibrerar inte, vad ska jag göra?

Intense vibrerar vid kontakt med sensorerna men det är helt normalt att den inte vibrerar under hela behandlingssessionen. Se till att dina händer är helt torra vid kontakt med sensorerna. Se även till att du håller mitt på sensorerna så att Intense känner av det.

Är Intense laddningsbar?

Ja. Laddare medföljer vid köp av Intense.

Kan jag använda Intense under graviditet?

Vi rekommenderar att man inte använder maskinen när man är gravid.

Hur ofta kan jag använda den?

Rengöringsfunktionen går att använda dagligen men vi rekommenderar att man använder övriga funktioner 2-3 gånger i veckan i 2-3 minuter åt gången. Fokusera gärna på ett problemområde åt gången, ex: upplevd slapphet i huden, använd ”Firming and Lifting” 2-3 gånger i veckan i 2-3 minuter tills du upplever ett bättre resultat.

Måste jag använda kräm eller serum till maskinen?

Det är inget måste att använda sig av dessa produkter i samband med Intense. Vi rekommenderar däremot att man gör det. Använd serum och kräm efter att du använt rengöringsfunktionen. För övriga behandlingsfunktioner, Photorejuvenation, Firming and Lifting och Eye Care, använd valfritt serum eller kräm som passar din hudtyp. Applicera krämen innan du använder maskinen så att Intense kan hjälpa till att få produkten att sjunka in djupare i huden samtidigt som du kan göra din hemmabehandling.  Glöm inte att torka av maskinen efter varje användning.


Vid andra frågor är du välkommen att kontakta oss!Försiktighetsåtgärder

1.Håll in startknappen 3 sekunder för att starta maskinen. Använd inte maskinen när den laddar.

2. Håll fingrarna i kontakt med sensorerna som finns på sidorna av maskinen. Sensorerna är de silvriga delarna som sitter på sidorna av maskinen.

3. Det är normalt att känna av svaga elektriska vibrationer eller stötar vid användande av maskinen. Detta på grund av att maskinen använder sig av mikroströmsteknologi. Detta är inte farligt.

4. Använd inte produkten om du har mettalimplantat under huden eller är under en gravid period.

5. Produkten är inte vattentät. Vid rengöring av maskinen, använd en ytterst fuktig trasa och torka rent maskinhuvudet.

6. Förvara inte produkten i våta utrymmen. Det kan innebära kortslutning inuti maskinen.

7. Använd maskinen varsamt om du har känslig hy.

8. Om det uppstår rodnader eller annan oönskad hudförändring, avbryt behandlingen och vänta med att använda maskinen tills att huden återställts.

9. Använd inte maskinen i mer än 2-3 minuter, 2-3 gånger i veckan.

Ta bort rynkor i ansiktet – Hemma och naturligt

Lizette Intense är effektiv mot rynkor som bildas i ansiktet. Funktionen ”Uppvärmning och lyft” hjälper till att strama åt huden på så sätt att naturliga drag som käkben kommer fram tydligare samtidigt som rynkor blir mindre synliga. Med Lizette Intense behöver du inte göra ett kosmetiskt ingrepp kallat Face Lift eftersom att LED terapi i kombination med EMS vibrationer bildar elastin som gör att din hy lyfts. Lizette Intense öppnar upp möjligheten att göra denna ansiktsbehandling hemma på ett säkert och billigare sätt.

Använd gärna med sheet mask, ansiktsserum eller med ansiktskräm. Ansiktet kommer även upplevas mjukare på grund av den nya elasticiteten som din hud kommer ha efter att du använt Intense.  
Bli av med akne med vår ansiktsmaskin

Lizette Intense använder rött LED-ljus för att motverka aknebakterien och reducera inflammerad akne. Funktionen är även effektiv mot rynkor. Många hudterapeuter erbjuder LED-ljus behandling så att deras klienter ska få en finare och friskare hy utan akne. Lizette Intense öppnar upp möjligheten att göra denna ansiktsbehandling hemma på ett säkert och billigare sätt. Om du har svår akne kan du använda en kemisk peeling 1-2 gånger i veckan utöver användning av Intense.  

Anledningen till att du bör investera i en Intense är just för att LED-ljuset behandlar akne, finnar och rynkor inifrån och ut vilket många krämer och produkter inte gör. Basiron, som är en gel mot akne, appliceras på finnen och börjar jobba utifrån och på huden. Detta kan orsaka utslag, torrhet och klåda. Därför anser vi att man bör undvika applicering av starka krämer på huden och vi råder alla att börja behandlingen inifrån och ut med hjälp av LED-ljus terapi som inte ger något av de innan nämnda biverkningarna som krämer kan ge.

Genom att använda Lizette Intense som en del av din dagliga hudvårdsrutin kommer du att få en balanserad hud som ser frisk ut. Är du i en period där du fått en del akne? Använd funktionen ”Potorejuvenation”. Har du helt plötsligt märkt att du fått skarpare linjer runt ögonen? Använd ögonbehandlingsfunktionen. Intense har alla inställningar du och din hy behöver.

Ta bort rynkor under ögonen med vår ansiktsmaskin

Eyecare-funktionen används i samband med ögonkräm där funktionens primära uppgifter är att förbättra absorberingen av ögonkrämer och reducera rynkor under ögat. DEnna inställning kommer göra att huden under ögonen blir smidigare, mer återfuktad och jämnare. Var försiktig när du behandlar huden runt ögonen eftersom att huden där är betydligt tunnare och mer känslig än övrig hud i ansiktet.

Ansiktsrengöring maskin – smidigt att göra hemma!

”Clean Detoxification” öppnar upp dina porer med hjälp av värme vilket aktiverar en djupare rengöring som rengör dina porer på djupet. Funktionen förebygger överproduktion av talg i talgkörtlarna vilket i sin tur förebygger uppkomst av akne.