Ta bort rynkor i ansiktet – Hemma och naturligt

Lizette Intense är effektiv mot rynkor som bildas i ansiktet. Funktionen ”Uppvärmning och lyft” hjälper till att strama åt huden på så sätt att naturliga drag som käkben kommer fram tydligare samtidigt som rynkor blir mindre synliga. Med Lizette Intense behöver du inte göra ett kosmetiskt ingrepp kallat Face Lift eftersom att LED terapi i kombination med EMS vibrationer bildar elastin som gör att din hy lyfts. Lizette Intense öppnar upp möjligheten att göra denna ansiktsbehandling hemma på ett säkert och billigare sätt.

Använd gärna med sheet mask, ansiktsserum eller med ansiktskräm. Ansiktet kommer även upplevas mjukare på grund av den nya elasticiteten som din hud kommer ha efter att du använt Intense.  
Bli av med akne med vår ansiktsmaskin

Lizette Intense använder rött LED-ljus för att motverka aknebakterien och reducera inflammerad akne. Funktionen är även effektiv mot rynkor. Många hudterapeuter erbjuder LED-ljus behandling så att deras klienter ska få en finare och friskare hy utan akne. Lizette Intense öppnar upp möjligheten att göra denna ansiktsbehandling hemma på ett säkert och billigare sätt. Om du har svår akne kan du använda en kemisk peeling 1-2 gånger i veckan utöver användning av Intense.  

Anledningen till att du bör investera i en Intense är just för att LED-ljuset behandlar akne, finnar och rynkor inifrån och ut vilket många krämer och produkter inte gör. Basiron, som är en gel mot akne, appliceras på finnen och börjar jobba utifrån och på huden. Detta kan orsaka utslag, torrhet och klåda. Därför anser vi att man bör undvika applicering av starka krämer på huden och vi råder alla att börja behandlingen inifrån och ut med hjälp av LED-ljus terapi som inte ger något av de innan nämnda biverkningarna som krämer kan ge.

Genom att använda Lizette Intense som en del av din dagliga hudvårdsrutin kommer du att få en balanserad hud som ser frisk ut. Är du i en period där du fått en del akne? Använd funktionen ”Potorejuvenation”. Har du helt plötsligt märkt att du fått skarpare linjer runt ögonen? Använd ögonbehandlingsfunktionen. Intense har alla inställningar du och din hy behöver.

Ta bort rynkor under ögonen med vår ansiktsmaskin

Eyecare-funktionen används i samband med ögonkräm där funktionens primära uppgifter är att förbättra absorberingen av ögonkrämer och reducera rynkor under ögat. DEnna inställning kommer göra att huden under ögonen blir smidigare, mer återfuktad och jämnare. Var försiktig när du behandlar huden runt ögonen eftersom att huden där är betydligt tunnare och mer känslig än övrig hud i ansiktet.

Ansiktsrengöring maskin – smidigt att göra hemma!

”Clean Detoxification” öppnar upp dina porer med hjälp av värme vilket aktiverar en djupare rengöring som rengör dina porer på djupet. Funktionen förebygger överproduktion av talg i talgkörtlarna vilket i sin tur förebygger uppkomst av akne.