Bli av med akne med vår ansiktsmaskin | Lizette

Lizette Intense använder rött LED-ljus för att motverka aknebakterien och reducera inflammerad akne. Funktionen är även effektiv mot rynkor. Många hudterapeuter erbjuder LED-ljus behandling så att deras klienter ska få en finare och friskare hy utan akne. Lizette Intense öppnar upp möjligheten att göra denna ansiktsbehandling hemma på ett säkert och billigare sätt. Om du har svår akne kan du använda en kemisk peeling 1-2 gånger i veckan utöver användning av Intense.  

Anledningen till att du bör investera i en Intense är just för att LED-ljuset behandlar akne, finnar och rynkor inifrån och ut vilket många krämer och produkter inte gör. Basiron, som är en gel mot akne, appliceras på finnen och börjar jobba utifrån och på huden. Detta kan orsaka utslag, torrhet och klåda. Därför anser vi att man bör undvika applicering av starka krämer på huden och vi råder alla att börja behandlingen inifrån och ut med hjälp av LED-ljus terapi som inte ger något av de innan nämnda biverkningarna som krämer kan ge.

Genom att använda Lizette Intense som en del av din dagliga hudvårdsrutin kommer du att få en balanserad hud som ser frisk ut. Är du i en period där du fått en del akne? Använd funktionen ”Potorejuvenation”. Har du helt plötsligt märkt att du fått skarpare linjer runt ögonen? Använd ögonbehandlingsfunktionen. Intense har alla inställningar du och din hy behöver.