Lizette Intense

 • 1 299 kr
 • 799 kr
Fri frakt Snabb leverans Nöjd-Kund-Garanti

klarna

Lizette Intense – Ansiktsmaskin med LED-ljusbehandling

Om du vill ta din hudvård till nästa nivå, då ska du testa en ansiktsmaskin med LED-ljusbehandling. Lizette Intense ger dig tillgång till en avancerad hudvård på hemmaplan, något som förut endast fanns att tillgå på skönhetssalonger.

Med en LED-ljusbehandling kan du effektivt påverka hudens åldrande och förebygga såväl rynkor som fina linjer. Lizette Intense hjälper dig även att på ett non-invasivt sätt behandla mörka ringar under ögonen och akne med LED-ljusterapi.

                                                 

11 positiva effekter av röd och blå LED-ljusbehandling

Ansiktsmaskinen hjälper mot rynkor, men det är bara en av alla fördelar. Denna apparat använder LED-ljus i blå och röd färg för att ge dig en finare hud i ansiktet. Ansiktsmaskinen använder sig av avancerad LED-fototerapi, elektrisk muskelstimulation och radiofrekvensbehandling.

Resultat med blått ljus:

 • Reducerar rynkor
 • Förhindrar hudens åldrande
 • Lyfter och stramar
 • Bildar elasticitet i huden
 • Förebygger linjer och rynkor
 • Motverkar fet hud

Resultat med rött ljus:

 • Reducerar inflammerad akne
 • Eliminerar aknebakterier
 • Förebygger rynkor
 • Minskar inflammation i huden
 • Jämnar ut hudtonen

Föryngra ansiktet med Lizette Intense

Blått och rött LED-ljus ger alltså olika effekter när du använder en ansiktsmaskin med LED-ljusbehandling. Du kommer snabbt att märka att huden i ditt ansikte föryngras samtidigt som den får mer lyster.

Med Lizette Intense kan du bland annat förvänta dig att:

 • Fina linjer och rynkor förebyggs
 • Hudens lyster ökar
 • Huden rengörs skonsamt och bakterier dör
 • Mörka ringar under ögonen reduceras
 • Huden stramas till

För att få bäst effekt av denna ansiktsmaskin med LED-ljusbehandling bör du använda den regelbundet. Som mest kan den användas 2-3 gånger per vecka. Behandla ansiktet med LED-ljusterapi 2-3 minuter per gång.

Välj mellan 4 olika program

När du använder Lizette Intense för att behandla ditt ansikte med LED-ljus i rött och blått så kan du välja mellan fyra olika program. Du kan välja mellan djuprengöring, fototerapi, uppvärmning och lyft samt ögonbehandling.

Alla program är vitaliserande och ger huden en intensiv behandling för att stimulera såväl hud som vävnad. Programmen använder olika våglängder för att främja maskinens syfte.

Djuprengöring

Med programmet djuprengöring avger ansiktsmaskinen en mild värme som öppnar upp dina porer och lyfter upp all smuts. På så sätt får du ett glänsande resultat och såväl gamla sminkrester som damm och avgaser försvinner från huden i ansiktet.

Applicera ditt bästa rengöringsmedel på en bomullspad och placera denna på maskinhuvudet för att djuprengöra ansiktet.

Fototerapi

Fototerapibehandlingen hjälper dig att motverka och förebygga akne och rynkor. Behandlingen håller helt enkelt din hud slät. Bildandet av kollagen stimuleras och cellgenerationen ökar.

Ögonbehandling

Denna behandling använder LED-ljusterapi för att få bort påsar, rynkor och mörka ringar under ögonen. Applicera din bästa ögonkräm direkt efter behandlingen.

Uppvärmning och lyft

Med denna behandling föryngras din hud genom att den stramas åt och dina naturliga drag kommer fram. Det är den blå LED-behandlingen som bildar elastin i bindväven och lyfter din hud.

Portabel ansiktsmaskin med LED-ljusbehandling.

 Med Lizette Intense kan du utföra en behandling med LED-ljusterapi oavsett var du befinner dig. Ansiktsmaskinen är nämligen trådlös och laddas enkelt med en USB-kabel. Den är mycket liten och ryms i väskan när du reser.

KÖP NU


RECENSIONER (5 av 5 i betyg)


Maj Borgstrand ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Jag är supernöjd med min maskin. Tog ca 5-6 veckor så såg jag ganska stor skillnad"


Jessica H ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Jag måste säga att denna maskin är verkligen bra. Min hud mår prima och känns fräsch och mjuk. Huden ser verkligen finare ut, är så nöjd 😊"


Katarina ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Har använt maskinen i ca två veckor nu. Det första jag märkte var att huden blev lenare. Supernöjd!"


Ingmarie jansson ⭐️⭐️⭐️⭐️
"Superbra kundservice och snabb leverans"


Wilma ⭐️⭐️⭐️⭐️
"Revolutionerande! Trodde aldrig att den skulle fungera såhär bra. Stor skillnad redan efter 2 veckor"


Nova ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Den fungerar bättre än väntat! Min akne är nästan helt borta nu. är så glad!"


Reznah⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Den var mycket bra jag är nöjd tack så mycket Lizette skincare"


Sazhiana ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Maskinen känns hållbar och bra. Min vän har använt den i 2-3 månader och fått jättebra hud i ansiktet så jag beställde också en för att se om den fungerar lika bra på mig"


Towa ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Den gör sitt jobb bra, fick bättre resultat med kombinationen intense + facebrush. Sååå glad☺️"


Jan erik nyström ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Frugan verkar gilla den"


Anna ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Rekommenderas varmt! Jag har fått så fina komplimanger om att jag ser så fräsch ut efter att jag börjat använda produkten! 😊 Huden känns jättelen och fin!"


Ida ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Älskar den! Jättefint resultat på bara en vecka. Min syster satt och beundrade hur fin min hy blivit (jämnare, mindre porer, aknen borta och påsar/svart ringar under ögonen mycket mindre)och beställde en själv. Ger även 5 stjärnor till kundtjänst!"


Julia ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Väldigt bra produkt! Huden känns åtstramad och len efter bara några användningar!"


Matilda ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Beställde den förra måndagen och den kom redan dagen efter. Har använt Lizette Intense i 4 dagar nu och jag känner och ser skillnad i ansiktet. Rekommenderas! Tack!"


Hanna ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Har använt den i ca 3 veckor den fungerar bra"


KÖP NU