Önskar du ta kontakt med oss?

Klicka på chatt-ikonen nere i högra hörnet. Vi svarar oftast inom 12 timmar.


Här under hittar du svar på de vanligaste frågorna

Kan jag använda flera program under samma session?

Det går bra att använda fler funktioner under samma session. Se bara till att du håller dig inom tidsramen 2-3 minuter som den totala tiden maskinen får användas.

Jag har botox/fillers i ansiktet, kan jag använda Intense då?

Ja, det går bra.

Jag har metallimplantat i ansiktet, kan jag använda Intense då?

Vi rekommenderar att man inte använder Intense över områden där det finns metallimplantat.

Jag har tandimplantat i metall, kan jag använda Intense då?

Vi rekommenderar att man inte använder Intense över områden där det finns metallimplantat.

Kan man använda Intense på halsen?

 Intense går bra att använda i ansiktet och på halsen men vi rekommenderar att man inte använder den på övriga kroppsdelar.

Hur rengör jag Intense?

Vid rengöring av maskinhuvudet rekommenderar vi att man använder en ytterst fuktig trasa till att torka av maskinen med.

Hur används rengöringsprogrammet?

Rengöringsprogrammet ”Clean Detoxification” öppnar upp dina porer och rengör ditt ansikte på djupet.

Använd funktionen tillsammans med en rengöringsservett eller en tunnare bomullsrondell. Sätt fast servetten på maskinhuvudet med plastringen som medföljer. Tillsätt därefter toner, sminkborttagning eller rengöringsvätska på servetten. Tryck nu på startknappen i ca 3 sekunder och välj ”Clean Detoxification”. Håll fingrarna i kontakt med sensorerna på sidan av maskinen och låt maskinen gå över ansiktet med små cirkulära rörelser.

Min maskin vibrerar inte, vad ska jag göra?

Intense vibrerar vid kontakt med sensorerna men det är helt normalt att den inte vibrerar under hela behandlingssessionen. Det är helt normalt att den endast vibrerar till ibland (RF och Ledljusfunktionerna är fortfarande igång). Se till att dina händer är helt torra vid kontakt med sensorerna. Se även till att du håller mitt på sensorerna så att Intense känner av det.

Är Intense laddningsbar?

Ja. Laddare medföljer vid köp av Intense.

Kan jag använda Intense under graviditet?

Vi rekommenderar att man inte använder maskinen när man är gravid.

Hur ofta kan jag använda den?

Rengöringsfunktionen går att använda dagligen men vi rekommenderar att man använder övriga funktioner 2-3 gånger i veckan i 2-3 minuter åt gången. Fokusera gärna på ett problemområde åt gången, ex: upplevd slapphet i huden, använd ”Firming and Lifting” 2-3 gånger i veckan i 2-3 minuter tills du upplever ett bättre resultat.

Måste jag använda kräm eller serum till maskinen?

Det är inget måste att använda sig av dessa produkter i samband med Intense. Vi rekommenderar däremot att man gör det. Använd serum och kräm efter att du använt rengöringsfunktionen. För övriga behandlingsfunktioner, Photorejuvenation, Firming and Lifting och Eye Care, använd valfritt serum eller kräm som passar din hudtyp. Applicera krämen innan du använder maskinen så att Intense kan hjälpa till att få produkten att sjunka in djupare i huden samtidigt som du kan göra din hemmabehandling.  Glöm inte att torka av maskinen efter varje användning.

Jag hittar inte laddaren, manualen eller fästringen?

Dessa saker ligger under plasten underst i kartongen


Vid andra frågor är du välkommen att kontakta oss!

Här finns vi

Lizette Skincare
969793-1468
Orgelgatan 11
754 19 Uppsala