Vad Àr facelift?

Visste du att ansiktslyft blir allt vanligare som ett kosmetiskt ingrepp för att ÄterstÀlla ungdomlig spÀnst och konturer till ansiktet? Med Äldern förlorar huden elasticitet och spÀnst vilket kan leda till pÄsar, rynkor och ett hÀngigt utseende. Men istÀllet för att genomgÄ ett riskfyllt kosmetiskt ingrepp kan du nu uppleva samma resultat med Lizette Intense - en elektrisk muskelstimulator som stramar Ät huden med hjÀlp av EMS vibrationer.

EMS Àr en populÀr skönhetsmetod som stimulerar musklerna i ansikte och hals genom smÄ elektriska impulser. Genom att anvÀnda Lizette Intense kan du uppnÄ minskade tecken pÄ Äldrande genom att musklerna drar ihop sig och bidrar till cellförnyelse och ökad blodcirkulation i ansikte och hals. Resultatet Àr en fastare och mer elastisk hud.

Lizette Intense har en unik funktion som hjÀlper till att strama upp och lyfta huden för att ge en friskare och yngre look. EMS hjÀlper kind- och kÀkben att naturligt framtrÀda samtidigt som det blÄa LED-ljuset i "Firming and Lifting" funktionen hjÀlper till att bilda elastin. Elastin Àr ett naturligt protein i bindvÀven som bidrar till att huden förblir elastisk och ÄtergÄr till hur den sÄg ut under yngre perioder i livet.

AnvÀnd "Firming and Lifting" tillsammans med en sheet mask, ansiktsserum eller ansiktskrÀm för att fÄ Ànnu mer fukt under behandlingen. Klicka hÀr för att uppleva Lizette Intense och ta kontroll över ditt Äldrande.

Tillbaka till blogg