Eye Patches

Eye Patches

Vi har Àntligen tagit in eye patches i vÄrt sortiment!

En av de mest imponerande egenskaperna hos vĂ„ra eyepatches Ă€r dess förmĂ„ga att minska svullnad och mörka ringar under ögonen. Efter bara nĂ„gra anvĂ€ndningar mĂ€rker man en mĂ€rkbar förbĂ€ttring kring huden runt ögonen. Ögonen ser piggare och mer utvilade ut, vilket gör eyepatches till det mest sjĂ€lvklara steget i ens morgonrutin. 

Gör sÄhÀr: TvÀtta ansiktet enligt sin vanliga hudvÄrdsrutin. LÀgg pÄ en eye patch under varje öga, de ska sitta nÀra ögat för att ge bÀsta effekt för svullnad och mörka ringar. LÄt sitta i 10-20 minuter och massera in resterande mÀngd serum runt ögonomrÄdet. FortsÀtt dÀrefter med din hudvÄrdsrutin för att sen vara redo att möta dagen!

En annan fördel med dessa eyepatches Àr deras lugnande och Äterfuktande effekt. Det Àr som en liten spa-behandling för ögonen - perfekta för att varva ner efter en lÄng dag eller för att förbereda sig inför en speciell hÀndelse. Ett tips Àr att anvÀnda dem innan du applicerar makeup för att fÄ en jÀmnare och mer strÄlande bas kring ögonen som annars kan vara torra, vilket gör att makeupen ofta sÀtter sig i torra partier och blir ojÀmn. 

Det Àr viktigt att nÀmna att vi pÄ Lizette Skincare vÀrnar om miljön. DÀrför Àr vÄra eye patches cruelty-free och tillverkade av hÄllbara material, vilket gör att du kan njuta av din skönhetsrutin med gott samvete.

Vi rekommenderar vÄra eye patches till alla som letar efter en effektiv och lyxig skönhetsprodukt för ett bra pris. De lever upp till sitt rykte och har snabbt blivit en oumbÀrlig del hos mÄnga i deras dagliga hudvÄrdsrutin. Ge dina ögon det de förtjÀnar och unna dig sjÀlv den ultimata skönhetsupplevelsen med Lizette Skincare's eye patches!

Tillbaka till blogg