Lizette - Face brush

  • 499 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

klarna

Ansiktsrengöringsborste som behandlar på djupet

Lizettes nya ansiktsrengöringsborste har tagit marknaden med storm. Med 2 olika borstar uppnår du ett perfekt resultat oavsett hudtyp. Rengöringsborsten använder små vibrationer för att skonsamt behandla din hud på djupet.

Den elektriska borsten har två borsthuvuden. Ett mjukt borsthuvud för känslig hud och ett borsthuvud i silikon för alla hudtyper och djupare rengöring. De båda borstarna avlägsnar smuts, olja och fett från huden. De hjälper dig helt enkelt att ta din dagliga hudvårdsrutin till nästa nivå.

Ansiktsrengöringsborste som tar bort orenheter

Genom att använda Lizettes nya ansiktsrengöringsborste får du en drömhud fri från orenheter. Din hud kommer att få mer lyster och hudens kvalitet kommer att bli märkbart bättre redan efter några användningar.

Denna högteknologiska ansiktsrengöringsborste har tre olika hastighetslägen. Tack vare borstens effektivitet rengör du hela ansiktet på 60 sekunder. Med hjälp av den smarta påminnelsen blir du dessutom var 20:e sekund påmind om att byta sida.

Borsten är mycket enkel att använda. Massera den bara över hela ansiktet så sköter borsthuvudena allt rengöringsarbete.

Apparaten har en trådlös laddningsplatta med ett USB-uttag. Laddningen tar 1,5 timme och du behöver bara ladda apparaten var 30:e dag.

Specifikationer:
Vikt: 141 g (inklusive laddningsbasen)
Mått: 8,2 * 6,2 * 6,2 cm
Laddningstid: 1,5 timme
Vattentät: IPX6 (laddningsbasen måste hållas torr)

Paketet inkluderar:
1x elektrisk ansiktsborste
1x borsthuvud (mjuk borste)
1x borsthuvud (silikon)
1x trådlöst laddningsdocka
1x USB-kabel
1x användarhandbok