CleanVac - Hydrodermabrasion

  • 349 kr
Fri frakt 1-2 dagar leverans Nöjd-Kund-Garanti

klarna

Det finns knappast ett smidigare och mer effektivt sätt att djuprengöra dina porer. Vattnet mjukar upp porerna och tvingar dem att öppnas, och det kraftfulla men skonsamma suget drar ut all smuts, bakterier och olja som är gömd inuti. Tack vare en smart design separeras färskvatten från smutsigt vatten, så att du alltid kan vara säker på att din hud bara kommer i kontakt med rent, sanerat vatten. När du har tömt alla dina porer helt, tömmer du helt enkelt smutsbehållaren i diskhon och sköljer av den. Supersmidig och hygienisk till max! I leveransen ingår laddkabel och 3 st mjuka munstycken.

Vad är hydrodermabrasion?
Hydrodermabrasion är den senaste ansiktsbehandlingen. Exfolierar huden och tömmer porer på ett effektivt och hygieniskt sätt genom att kombinera vatten, syre och absorption i ett. Andra fördelar är till exempel att huden blir naturligt återfuktad tack vare användningen av vatten.

Hydrodermabrasion är också en anti-aging-teknik då den stimulerar fina linjer, ökar lystern, minskar porerna och jämnar ut hudtonen genom att stimulera huden och ansiktsmusklerna.

Töm porerna och återfukta
Vatten öppnar porerna och återfuktar huden. Sugningen av ClearSkin-verktyget suger lätt ut det som gömmer sig djupt inne i porerna. Detta resulterar i en hälsosammare hy på lång sikt med lägre risk för framtida utbrott.

Rensa och utforska
Tar enkelt bort bakterier, smuts och död hud. Allt som finns kvar är frisk, livfull, strålande, fräsch hud! Njut av mjuk, slät hud utan torra flagor eller sprickor.

Liten men mäktig
Trots sin kompakta storlek är ClearSkin-verktyget utrustat med en kraftfull motor och ett kraftfullt inbyggt batteri som kan hålla länge. När batteriet tar slut, ladda det bara med den medföljande kabeln. Vattentanken är utrustad med UV-ljus, som effektivt kan döda bakterier. 

Smidig och hygienisk
Med dubbla tankar, en för det rena vattnet och den andra för det smutsiga gör så att din hy endast kommer i kontakt med det rena vattnet. Det använda smutsiga vattnet tömmer du enkelt ut efter varje användning.